غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

درخواست سازمان ملل برای نابودی تسلیحات هسته‌ای اسرائیل

کمیته مجمع عمومی سازمان ملل متحد با رای مثبت ۱۵۲ کشور خواستار نابودی تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی و اعمال نظارت‌های بین‌المللی بر تاسیسات اتمی این رژیم توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته مجمع عمومی سازمان ملل متحد در رای‌گیری اولیه خواستار نابودی تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی و اعمال نظارت‌های بین‌المللی بر تاسیسات اتمی این رژیم توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد.

تصویب این پیش‌نویس پیشنهادی در کمیته مجمع عمومی سازمان ملل متحد در شرایطی است که رژیم صهیونیستی علی‌رغم بهره‌مندی از سلاح‌های هسته‌ای هیچگاه حاضر به اعتراف رسمی به این امر نشده است. تل‌آویو همچنین در زمره معدود اعضای سازمان ملل متحد است که از امضای پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای موسوم به «ان.پی.تی» نیز خودداری کرده است.

این پیش‌نویس که به پیشنهاد مصر به کمیته مجمع عمومی ارائه شده بود با رای مثبت 152 کشور و مخالفت 5 کشور از جمله کانادا و آمریکا و همچنین رای ممتنع 24 کشور عمدتا عضو اتحادیه اروپا به تصویب رسید.

پیش‌نویس پیشنهادی مصر با حمایت تشکیلات خودگردان فلسطین و 19 کشور عربی از جمله بحرین، امارات، مراکش همراه شد.

کمیته مزبور همچنین روز جمعه هفته گذشته با رای مثبت 170 کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران با قطعنامه پیشنهادی مبنی بر خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای موافقت کرد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر